Over ons

MISSIE

De Nassau Uitvaartgroep is opgericht in 2016 als initiatief van de drie samenwerkende uitvaartorganisaties Engelen & Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten. Zij staan garant voor een verzorgde, correcte en stijlvolle uitvoering van een uitvaart.

KERNWAARDEN

Het logo van onze uitvaartgroep staat voor:

Verbinding: het logo verbindt de drie uitvaartorganisaties.
Samenwerking:  Engelen & Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten werken intensief samen en delen een hoog kwaliteitsbesef en een oprechte betrokkenheid bij cliënten.
Einde: wij verzorgen een waardig afscheid van de overledene.

HISTORIE

De Nassau Uitvaartgroep werd begin 2016 opgericht als initiatief van de drie samenwerkende uitvaartorganisaties Engelen & Spoor, Hodie Mihi Cras Tibi en De Horsten. De historie van de groep is nog maar kort, maar ieder van de drie uitvaartorganisaties heeft een jarenlange ervaring met het verzorgen van uitvaarten. De drie ondernemingen delen hetzelfde pand in Den Haag en hebben een vergelijkbare werkwijze en kwaliteitsbesef. Zij staan garant voor een verzorgde, correcte en stijlvolle uitvoering van de uitvaart. De Nassau Uitvaartgroep beheert de administratie van de drie ondernemingen.